Voordelig verhuizen in Amsterdam

Vergelijk erkende verhuizers voor de beste deal

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam dat verhuizingen tegen een voordelige prijs verricht? Via onze dienst vergelijkt u gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van verhuisbedrijven die verhuizingen in de regio Amsterdam verrichten. Dit helpt u bij het vinden van het beste verhuisbedrijf tegen een goedkope prijs.

Profiteer vandaag nog van onze dienst om het beste verhuisbedrijf te vinden.

Wij selecteren de erkende verhuisbedrijven op een aantal belangrijke criteria waaronder prijs en beoordelingen. Wanneer u een verhuisbedrijf aanneemt dan speelt ervaring en zorgvuldigheid een belangrijke rol. Via onze website zult u geheel kosteloos het beste verhuisbedrijf in Amsterdam vinden dat uw verhuizing tot in de puntjes zal regelen.

Prijzen van verhuisbedrijven in Amsterdam

U zult het misschien niet geloven, maar prijzen tussen verhuisbedrijven kunnen in Amsterdam voor exact dezelfde werkzaamheden wel 40% uit elkaar liggen. Met onze gratis vergelijkingsdienst achterhaalt u snel waar u de beste prijs kunt krijgen voor uw verhuizing. Naast de een goedkope prijs kunt u de bedrijven ook op andere criteria beoordelen. Binnen korte tijd zult u met zekerheid weten dat u het beste verhuisbedrijf heeft aangenomen voor uw klus.

Gemiddelde prijzen verhuisbedrijven Amsterdam:

Dienst Kosten
Verhuiswagen € 65 per uur
Verhuizing naar nieuwe woning € 850
Verhuislift € 60 per uur
Voorrijkosten € 50

Klik hier om offertes te vergelijken en aan de beste deal te komen

Verhuislift, inpakwerk en transport

Niet iedere verhuizing is hetzelfde. Wanneer uw woning zich niet op de begane grond bevindt kan het zijn dat u een verhuislift of een ladderlift nodig heeft om de verhuizing te voltooien. Het kan ook zijn dat u de te verhuizen goederen het liefst zelf inpakt of dit juist liever laat doen door een ervaren verhuisbedrijf. Al deze factoren hebben invloed op de prijs.

Besparen in maar 2 minuten

In ons offerteformulier kunt u binnen 2 minuten aangeven hoe uw verhuizing er uit moet komen te zien. De verhuisbedrijven uit Amsterdam kunnen op deze manier altijd een realistische offerte uitbrengen. Wij brengen u bovendien enkel in contact met verhuisbedrijven die ervaren zijn in het verrichten van verhuizingen en hoog aangeschreven staan.

Het beste aanbod?

  • Vul ons formulier in
  • Ontvang gratis 6 offertes
  • Kies voor de voordeligste offerte
  • Bespaar tot 40%