Verhuizing uitbesteden of zelf doen

Wanneer je gaat verhuizen en alles aan het voorbereiden bent kom je voor de vraag te staan: besteedt ik mijn verhuizing uit aan een professioneel verhuisbedrijf of ga ik alles zelf doen? Een antwoord op die vraag is afhankelijk van een aantal factoren zoals tijd , middelen en budget. En natuurlijk ook of je kan rekenen op je familie en vrienden, want hun hulp kun je hard gebruiken als je besluit om de verhuizing zelf te doen in plaats van de verhuizing uitbesteden. Ook voor een zakelijke verhuizing is het verstandig om de verhuizing uitbesteden.

Tijd

Het is goed je eigen af te vragen hoeveel tijd je ter beschikking hebt voor de verhuizing. Heb je weinig tijd maar veel spullen? Dan kan je het beste de verhuizing uitbesteden. Het voordeel daarvan is dat een verhuisbedrijf vaak meerdere verhuizers ter beschikking heeft en daarmee is het zware werk eerder verricht. Professionele verhuizers weten hoe ze te werk moeten gaan en gaan daarom ook zuinig met uw spullen om. Toch liever zelf de controle en verantwoordelijkheid over uw spullen? Dan kan u ervoor kiezen zelf de verhuizing te doen.

verhuizing uitbesteden

Middelen

Bij een verhuizing zijn er veel middelen nodigt. Denk aan een aanhangwagen, transportbus of vrachtwagen, steekwagen en niet te vergeten de dozen met inpakfolie en natuurlijk dekens om je spullen te beschermen. Ook kan het nodig zijn om een opslagruimte te huren om tijdelijk je spullen op te slaan. Een verhuisbedrijf is vaak ook nog eens verzekerd, dat houdt ook in dat u spullen tijdens de verhuizing tevens verzekerd zijn. Mocht er dan iets beschadigen dan krijgt u vaak een vergoeding of helemaal u geld terug.

Budget

Nou denk je bij je eigen ‘allemaal wel leuk en gemakkelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen maar dat kost natuurlijk ook geld’! Nou dat klopt. Daarom is het goed om te kijken of het binnen je budget past. Daarvoor is zoekeenverhuisbedrijf.nl in het leven geroepen. Daarmee plaats je binnen 1 minuut je verhuizing en je ontvangt gratis meerdere verhuisoffertes. Het voordeel daarvan is dat je een goede keus kan maken uit de beste en meest betrouwbare verhuisbedrijven die wij voor jou hebben geselecteerd. En dat ook nog eens voor een prijs die hoogwaarschijnlijk past binnen jouw budget.  Houd ook rekening met kosten die niet als eerste in je opkomen, zoals kilometervergoeding, parkeervergunning en voorrijkosten. Nu alvast beginnen met vergelijken?

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens