Verhuismiddelen

Verhuismiddelen, wat heb je nodig?

verhuismiddelen

Wanneer je gaat verhuizen heb je meerdere verhuismiddelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdozen, tape, inpakpapier, stickers en een loopwagentje. Deze middelen zijn vaak onmisbaar en zorgen ervoor dat je verhuizing veel soepeler verloopt. Het is goed om van tevoren deze spullen al te kopen zodat je deze kan afvinken van je checklist. Verhuisdozen kan je vaak huren of voor een prikkie kopen. Het inpakpapier om je breekbare spullen te beschermen kan je ook verzamelen van oude kranten of tijdschriften. Handige tip is om op elke doos een sticker te plakken waarop vermeld staat wat er in de doos zit en naar welke kamer het moet. Let wel op bij het opstapelen van de dozen, degene met breekbare spullen erin stapel je bovenop de dozen die minder breekbare spullen hebben. Toch zijn dit niet de enige verhuismiddelen die je kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

 

Vervoer en transport

Om je kostbare spullen te vervoeren heb je een bus, aanhangwagen of een vrachtwagen nodig. Bij zakelijke verhuizingen is het vaak gebruikelijk om de spullen te vervoeren met een vrachtwagen, gezien de hoeveelheid spullen. Een vrachtwagen is vaak duur en daar heb je tevens ook een speciaal rijbewijs voor nodig. Het voordeel van het inhuren van een verhuisbedrijf is dat deze vaak de beschikking hebben over een vrachtwagen, en dus vaak ook maar een keer op en neer hoeven te rijden. Wanneer je besluit om de verhuizing zelf te doen kun je gebruik maken van een aanhanger. Mits je natuurlijk een trekhaak hebt. Ook is het mogelijk een bus te huren en deze te gebruiken voor alle meubelen, kasten, banken en bedden. In Nederland zijn veel bedrijven die deze bussen en aanhangers verhuren dus er is altijd iets te regelen in uw regio. Liever alles uitbesteden en overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf? Wij regelen alles voor uw en helpen u een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Klik hier voor het gratis aanvragen van offertes.

 

 

Opslagruimte

verhuismiddelenAls je niet direct in je nieuwe huis of bedrijf terecht kan, dan is het mogelijk tijdelijk opslagruimte te huren voor je spullen. Er zijn tal van opslagruimtes te huur en deze hebben als voordeel dat de meeste zijn beveiligd en tevens ook een verzekering hebben voor al uw spullen. U heeft dus geen zorgen over u spullen. Verhuisbedrijven kunnen uw verhuizing in meerdere etappes uitvoeren. Dat zou kunnen betekenen dat ze uw spullen eerst brengen naar opslagdepots waar het tijdelijk wordt opgeslagen, en vanaf de opslagdepots brengen ze uw spullen direct naar uw nieuwe bestemming.

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens