Zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing

Heeft u een bedrijf en bent u toe aan een nieuw bedrijfspand? Ook dan kunnen wij u helpen een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Bij een zakelijke verhuizing komt vaak heel wat meer bij kijken dan bij een particuliere verhuizing. Er zijn veel meer spullen om te verhuizen. Denk aan complete kantoorinrichtingen maar ook aan bijvoorbeeld machines en opslag. Bij het verhuizen van uw bedrijf is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. De erkende verhuizers hebben vele jaren ervaring. Bovendien weten ze ook precies hoe ze met uw kostbare spullen om moeten gaan. Zeker bij een inboedel van uw bedrijf is dat belangrijk want als er iets verkeerds gaat zijn de gevolgen groot. Het zijn immers uw spullen die u hard nodig heeft om uw bedrijf te runnen.

zakelijke verhuizing

Verhuisbedrijf inhuren

Wanneer u uw gegevens en wensen heeft ingevuld in onderstaand contactformulier gaan wij op zoek naar een verhuisbedrijf wat het beste bij u past. Deze dienst bieden wij gratis aan omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een erkend verhuisbedrijf met een goede prijs. U ontvangt verschillende offertes die u met elkaar kunt vergelijken. Bij een zakelijke verhuizing is er een goede planning nodig. Er moet rekening gehouden worden met verschillende factoren zoals bedrijfsprocessen, inventarisatie, contactpersonen, ICT, vervoer en nazorg. Het verhuisbedrijf wat u heeft gevonden zal met u een gesprek aangaan om te kijken hoe de planning uitgevoerd gaat worden en ook om eventuele problemen te voorkomen.

Kosten zakelijke verhuizing

Wanneer u zakelijk verhuist heeft dat als voordeel dat het fiscaal aftrekbaar is. Dat scheelt u een hoop geld. Dat kunt u beter kan investeren in uw bedrijf. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen worden er gratis offertes voor u uitgebracht door professionele verhuisbedrijven. Doordat u deze met elkaar kan vergelijken bespaart u gemiddeld 30%.

Handige tips om niet te vergeten

  1. Geef u nieuwe adres door aan uw klanten en leveranciers
  2. Breng de belastingdienst op hoogte
  3. Verander uw kvk gegevens
  4. Maak een goede planning
  5. Vergelijk verhuisoffertes

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens