Omzet verhuisbranche

Omzet verhuisbranche stijgt

De omzet verhuisbranche is afgelopen jaar flink gestegen. Afgelopen jaren zien we een trend in de groeiende branche. Er komen steeds meer verhuisbedrijven bij. De consumenten hebben meer te besteden en kiezen daarom voor het gemak van een verhuisbedrijf. Wat ook aan heeft bijgedragen aan de omzet verhuisbranche is dat de woningmarkt explosief is gestegen en daardoor het aantal verhuizingen flink is toegenomen. Dit is goed nieuws! De verwachting is dat er de komende tijd nog steeds een stijgende lijn zal zijn. Kleine verhuisbedrijven komen als paddestoelen ui de grond en veel studenten kiezen er voor om tijdelijk verhuisservice aan te bieden. De grotere verhuisbedrijven lijden daar wel onder maar het zorgt er wel voor dat de omzet de afgelopen jaren flink is gestegen.

Omzet verhuisbranche

Omzet verhuisbranche tijdens de crisis jaren geleden

Tijdens de crisis van een aantal jaren geleden heeft de verhuissector flink geleden. Veel mensen kozen eieren voor hun geld en besloten de verhuizing zelf te doen. De omzet van de verhuisbranche was duidelijk lager dan in deze tijd. Consumenten kregen in die tijd moeilijk een hypotheek waardoor er ook minder huizen werden gebouwd. Dit had als gevolg dat het aantal verhuizingen een stuk minder werd. De bestaande huizenmarkt had het ook zwaar te verduren. Gelukkig is dit allemaal verleden tijd en zijn de ontwikkelingen in deze tijd heel positief.

Verwachting verhuissector

De afgelopen jaren heeft de verhuissector veel positieve ontwikkelingen gemaakt. Doordat de verhuisbranche nauw samenhangt met de woningmarkt zien we een sterke stijgende lijn. Zoekeenverhuisbedrijf.nl ervaart ook een sterke ontwikkeling qua verhuisaanvragen. Dagelijks zijn veel mensen op zoek naar een verhuisbedrijf en daardoor is zoekeenverhuisbedrijf.nl in het leven geroepen. Wij helpen consumenten zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf en sturen de meest aantrekkelijke offertes naar u op. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Op deze manier helpen we niet alleen de consument maar ook de verhuisbedrijven. Wij zorgen ervoor dat de omzet verhuisbranche op peil blijft en dat iedereen hierdoor geholpen is.

Bent u trotse eigenaar van uw nieuwe woning of kantoor? Wij helpen u zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf voor de beste prijs. Vul hieronder uw verhuizing in en wij zorgen ervoor dat u de aantrekkelijkste offertes ontvangt. Hierdoor kunt u uw verhuizing vergelijken en kiezen voor de beste aanbieding.

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens