Na de verhuizing

Na de verhuizing eindelijk genieten?

Dat kan! Heerlijk aangekomen in je nieuwe huis wil je het liefst meteen gaan genieten. Maar vaak moet je eerst nog je spullen uitpakken en je meubels in elkaar zetten. Ook wil je een vaste plek hebben voor je meubels. Meestal probeer je een tijdje van alles uit en heb je uiteindelijk de beste plek gevonden. Als je een verhuisbedrijf hebt inhuurt heb je vaak de mogelijkheid om te kiezen voor extra service. Denk aan je spullen in en uitpakken. Maar ook aan je meubels demonteren en monteren. Na de verhuizing moet er stiekem vaak nog veel gebeuren. Even een lampje ophangen, een likje verf hier en daar of toch nog even de plintjes aan de muur bevestigen. Doordat je je verhuizing goed hebt voorbereid is het makkelijker om je spullen een geschikt plekje te geven. Verhuisdozen heb je van tevoren genummerd en op de doos staat precies in welke kamer het terecht moet komen. Ben je verhuisd en ben je nog lang niet klaar?

na de verhuizing

Vergelijk schilder offertes en kies voor de vakman

Toch nog niet helemaal klaar na de verhuizing? Woon je in je droomhuis maar moet er toch nog het een en ander gebeuren qua schilderwerk, schakel dan gewoon de vakschilder in om de klus te klaren! Net als met een verhuizing zijn er op het gebied van schilderwerken ook genoeg vakmannen te vinden. Het kan handig zijn om het schilderwerk voor de verhuizing te laten uitvoeren. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je spullen in een keer een andere kleur hebben. Net zoals je verhuizing ook het schilderwerk goed voorbereiden? Vergelijk van tevoren schilder offertes en kies de schilder die het beste bij u past voor de beste prijs. Hiervoor ga je naar www.zoekeenschildersbedrijf.nl.

Toch nog even een dakkapel laten plaatsen

Ben je net verhuisd en opgelucht dat alles erop zit, besluit je toch nog een dakkapel te laten plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je huis meer waard wordt en dat je zolder enorm opgewaardeerd wordt. Meestal wordt het besluit om een dakkapel te laten plaatsen gedaan na de verhuizing. De meeste mensen komen er dan achter dat de zolder toch te klein is of dat het omgebouwd moet worden tot een slaapkamer. Een dakkapel laten plaatsen is tegenwoordig geen hele dure kostenpost meer omdat er heel veel aanbieders zijn. Alvast offertes met elkaar vergelijken? Ga naar www.gratisdakkapeloffertes.nl en ontvang offertes van bedrijven uit uw regio! Bespaar ook hier op uw tijd en geld.

 

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens