Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen, is het mogelijk?

In deze tijd is verhuizen een behoorlijke trend geworden. Veel mensen verhuizen naar hun droomhuis. Maar ook veel bedrijven die hun uit hun voegen groeien verhuizen naar grotere bedrijfspanden. Sommige kiezen ervoor hun verhuizing zelf te doen terwijl de ander alles liever aan een verhuisbedrijf over laat. Zelfs tot aan inpakken toe. Of je nou ervoor kiest om het zelf te doen of je laat het uitbesteden, iedereen wil zo goedkoop mogelijk verhuizen. Want het geld dat je hebt wil je toch liever besteden aan je nieuwe woning? Of aan nieuwe meubels? Goedkoop verhuizen is zeker mogelijk. Bekijk snel hieronder de checklist die je zal helpen om op veel mogelijkheden tijdens de verhuizing te besparen:

goedkoop verhuizen

Checklist

  1. Regel zelf vervoer
  2. Koop verhuisdozen via marktplaats
  3. Verplaats voor de verhuizing al zoveel mogelijk spullen naar je nieuwe woning
  4. Nodig familie en vrienden uit om te helpen
  5. Gooi zoveel mogelijk overbodige spullen weg
  6. Pak alle spullen zelf in
  7. Demonteer en monteer zelf je meubels

 

Dit zijn maar een paar tips die zeker zullen bijdragen aan goedkoop verhuizen. Vergeet niet dat een verhuizing nou eenmaal geld kost. Het is alleen aan jou om te bepalen hoeveel geld je er voor over hebt. En kijk voorruit! Zie je jezelf al zitten in je nieuwe woning? Zie jij jou bedrijf al volop in gebruik in je nieuwe pand? Wees realistisch en onderzoek van tevoren wat er allemaal op je pad gaat komen tijdens een verhuizing. Als je goed bent voorbereid dan zal je die dag als leuk ervaren en zal alles ook veel soepeler verlopen. Zijn er toch nog vragen waar je tegen aanloopt, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@zoekeenverhuisbedrijf.nl en wij zullen je zeker helpen.

Was dit het?

Nee. Nog een belangrijke tip: wanneer je gebruik maakt van een verhuisbedrijf is het verstandig om van tevoren al offertes met elkaar te vergelijken. Dat scheelt natuurlijk ook al een hoop geld. Wij helpen je daar graag een handje mee. Vul hieronder je verhuisopdracht in en je kan direct verschillende verhuisoffertes met elkaar vergelijken. Het bespaart je niet alleen maar tijd doordat je alleen maar aan het zoeken bent naar een verhuisbedrijf. Het voordeel kan zelfs oplopen tot 40% op je verhuisprijs. En dat geld wil je toch zeker niet laten liggen. Goedkoop verhuizen is toch zeker interessant?

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens