5 belangrijke verhuistips

Wilt u gaan verhuizen naar uw droomhuis? Of wilt u met uw bedrijf verhuizen naar een mooier en groter kantoorpand? Met onderstaande verhuistips helpen we u alvast een handje, want een een bekend gezegde luidt: ‘een goede voorbereiding is het halve werk’.

beste verhuisbedrijven vinden

 

Verhuistip 1

Bedenk wat u precies wilt. Wil ik zelf verhuizen of de verhuizing laten uitvoeren door een erkend verhuisbedrijf? Ga na wat het beste bij u past qua tijd en budget. Ook kan u ervoor kiezen om een gedeelte zelf te doen en het andere gedeelte uit te laten besteden. Pak ik zelf de dozen in? Heb ik de juiste transportmiddelen? Dat zijn een aantal goede vragen om over na te denken. Met onderstaande verhuistips maken we het u nog makkelijker.

Verhuistip 2

Begin op tijd. Een verhuizing brengt al genoeg stress met zich mee. Wanneer je op tijd begint is het niet nodig om te haasten maar zal je alle tijd hebben om alvast dozen in te pakken en om eventueel een opslagruimte te zoeken. Ook zal je de tijd hebben om verschillende verhuisoffertes met elkaar vergelijken. Nu alvast daar mee beginnen? Vraag gratis verhuisoffertes aan en vergelijk direct!

verhuisoffertes

Verhuistip 3

Organiseer en breng orde op zaken. Wanneer je de dozen inpakt is het goed om ze te nummeren, schrijf op elke doos de soort spullen die er in zitten en noteer naar welke kamer de doos naar toe moet gaan. Gebruik voor elke kamer aparte dozen en laat het ook duidelijk zien als er in een doos waardevolle en breekbare spullen in zitten. Als het kan is het goed om van tevoren de ruimte in te meten zodat je kan zien of bijvoorbeeld de banken, tafels en andere grote spullen er wel in kunnen.

Verhuistip 4

Maak een checklist. Wanneer je gebruik maakt van een checklist zorg je ervoor dat je niks vergeet. Vaak gaat het om kleine dingen die je snel vergeet zoals: Heb ik de trommel van de wasmachine vastgezet? Heb ik mijn adreswijziging al doorgegeven? Heb ik de nodige verzekeringen afgesloten en kan ik nog gemakkelijk bij al m’n belangrijke papieren? Niets is zo erg dan op het laatste moment erachter komen dat je iets vergeet. Van alle verhuistips is deze er een om zeker niet te vergeten!

Verhuistip 5

Laat het gebeuren. De dag van de verhuizing is meestal een drukke dag. Alle voorbereidingen heb je getroffen en je hoopt natuurlijk op mooi weer. Wanneer je een verhuisbedrijf hebt gevonden die jou helpt, laat die dag dan gewoon over je heen komen. Zorg voor een lekkere maaltijd en geef de verhuizers op tijd drinken. Daardoor zullen ze hard voor je werken en zorgen ze goed voor jou spullen. Ook als vrienden en familie jou die dag komen helpen.

Kortom: tref goede voorbereidingen en maak op tijd plannen! Alvast verhuisbedrijven met elkaar vergelijken?

Plaats uw verhuizing en vergelijk direct alle verhuisbedrijven!

Uw regio

Uw opdracht

Type opdracht:

Huidige situatie:

Nieuwe situatie:

Verhuislift nodig?

Inpakwerk nodig?

Montagewerk nodig?

Uitvoerdatum:

Opmerkingen:

Uw nieuwe adres

Uw contactgegevens